Аржентинската легенда на световния футбол Диего Марадона изригна срещу настоящия

...
Аржентинската легенда на световния футбол Диего Марадона изригна срещу настоящия
Коментари Харесай

Марадона нападна треньора на Аржентина и президента на страната

Аржентинската легенда на международния футбол Диего Марадона изригна против сегашния селекционер на " гаучосите " Хорхе Сампаоли и президента на страната Маурисио Макри. Дон Диего твърди, че 58-годишният експерт го е употребявал, с цел да стане треньор на Аржентина, а президентът се съобразявал постоянно със Съединени американски щати.

" Сампаоли ме съобщи. Когато Аржентина завоюва „ Купа Дейвис " той ми сподели, че желае да провежда събитие в моя чест в Севиля, само че по-късно стартира да приказва за футбол. Приех, само че виждах, че си е наумил всякакви други неща. Сампаоли не искаше да приказва с Марадона, а искаше да стане старши треньор на националния отбор ”, показа Марадона в изявление за CNN.

„ Той разполага с цялостен боеприпас от сътрудници, които се пробват да обяснят, че топката е кръгла. Футболните хора обаче не си спомняме някакво огромно достижение на Хорхе Сампаоли. Ако през днешния ден някой го почита, това е поради Аржентина ", добави международният първенец от 1986 година в Мексико.

" Боли ме, че доста хора не съумяват да изкарат месеца, а един президент вместо да мисли за хората, се преценява с Тръмп. Очаквам, че в един миг американското знаме ще застане на мястото на аржентинското ", разкритикува Дон Диего и президента на страната./ Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР