Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще трябва да почака още

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще трябва да почака още
Коментари Харесай

Отложиха дебюта на Лео Меси в МЛС

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще би трябвало да изчака още преди да направи своя дебют в шампионата на Съединени американски щати - Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

По стратегия Меси трябваше да изиграе своя първи мач с екипа на Интер Маями в шампионата на 20 август, за когато беше планувано " чаплите " да одобряват ФК Шарлът.

Наложи се обаче тази среща да бъде анулирана, така кат седемкратният притежател на " Златната топка " и неговите съотборници доближиха до четвъртфиналите в шампионата за Купата на лигите, където, по подигравка на ориста, ще се изправят против Шарлът тази събота (12 август) рано сутринта българско време.

При триумф Интер Маями ще си подсигурява най-малко още два мача в конкуренцията, които ще се изиграят на 15 и 19 август.

В изказването си от МЛС пишат още, че новата дата за дуела сред " чаплите " и Шарлът от шампионата ще бъде оповестена в допълнение, което към този момент значи, че Лионел Меси ще изиграе първия си дуел в шампионата на 26 август против Ню Йорк Ред Булс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР