Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи бляскав дебют с екипа

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи бляскав дебют с екипа
Коментари Харесай

Лео Меси с бляскав дебют и победен гол в последната минута за Интер Маями

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи блестящ дебют с екипа на своя отбор Интер Маями, реализирайки победното попадение за триумфа против мексиканския Крус Асул в шампионата за Купата на лигите.

Седемкратният притежател на " Златната топка " се разписа с удар от директен свободен удар в добавеното време на срещата, носейки победа с 2:1 на състава, воден от Херардо Мартино, за който пък това бе дебютен мач отпред на " чаплите ".

Преди обаче да се стигне до късната драма финландецът Робърт Тейлър бе дал задатък на отбора от МЛС в края на първата част, само че в 65-ата минута Карлос Уриел Антуна възвърне паритета.



Така се стигна досега на Лео Меси, който бе влезнал като запаса при започване на втората част, и неговият гол от директен свободен удар, който му донесе мечтания дебют за Интер Маями пред погледа на звезди като Дейвид Бекъм, ЛеБрон Джеймс, Серина Уилямс и Ким Кардашиян.

С този триумф Меси и компания оглавиха подреждането в група " Юг 3 " на шампионата с 3 пункта, до момента в който Круз Асул разумно е на дъното без актив. Последният тим в този поток е Атланта Юнайтед, който ще бъде и идващият противник на Интер Маями на 26 юли (сряда).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР