Аржентинска водеща сбърка в ефир историческия английски драматург Уилям Шекспир

...
Аржентинска водеща сбърка в ефир историческия английски драматург Уилям Шекспир
Коментари Харесай

Водеща с уникален гаф в ефир

Аржентинска водеща сбърка в ефир историческия британски драматург Уилям Шекспир (1564-1616) с първия човек, получил имунизацията „ Pfizer “ против COVID-19, който умря тази седмица, оповестява Би Би Си.
Водещата на Канал 26 Ноелия Новиьо сподели на публиката, че „ един от най-важните писатели “, съгласно нея, „ най-видният създател на британския език “, е умрял.
Това, в действителност, е адаш на британския публицист, 81-годишният Уилям " Бил " Шекспир, който умря дни по-рано в болница във Англия.
Смъртта на Шекспир, създател на „ Хамлет “, „ Отело “, „ Ромео и Жулиета “ и други шедьоври в историята на универсалния спектакъл, е записана в историческите книги през 1616 година.
Но явно Новиьо не е била наясно, защото тя заяви на феновете „ информация, която в действителност ни оставя без думи, поради величието на този човек “. Новиьо разяснява: „ Ще кажем повода, ще кажем за какво “ за гибелта на Шекспир.
Потребителите в обществените мрежи не закъсняха с смешки и насмешки поради грешката на говорителката.
" Повече от четири века лиши на Англия, с цел да предизвести за съществуването на вируса. И те също упрекнаха Китай ", написа в Туитър един консуматор.
Всъщност, Новиьо има поради Бил Шекспир, някогашен чиновник и консултант в „ Ролс Ройс “, който стана първият мъж, получил имунизацията на „ Pfizer/BioNtech “ през декември.
Той е умрял този четвъртък от заболяване, което не е обвързвано с COVID-19 в британска болница, съгласно Националната здравна система на Англия
В по-късно предаване на програмата Новиьо желае да обясни очевидната си неточност пред публиката: " От доста години съм представител на радиото и малкия екран. Работя в тази среда и в други ", сподели тя и добави: " Знаех и разбирах какво се споделя и разяснява. Изказах се неправилно, пропуснах точка, запетая, скоба... Исках да изясня нещо, показах се погрешно и хората, несъмнено, неправилно го поясниха ". 


Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР