Арина Сабаленка заяви, че има омраза срещу нея в съблекалнята

...
Арина Сабаленка заяви, че има омраза срещу нея в съблекалнята
Коментари Харесай

Сабаленка: Сблъсках се с много омраза в съблекалнята

Арина Сабаленка съобщи, че има " ненавист " против нея в съблекалнята от страна на другите тенисистки след началото на войната в Украйна. Състезателите от Русия и Беларус играят като неутрални поради нашествието, а Сабаленка завоюва Australian Open при започване на годината.

" Беше ми в действителност тежко, тъй като в никакъв случай не съм се сблъсквала с толкоз доста ненавист в съблекалнята. Има доста " злобари " в " Инстаграм ", когато загубиш мач, само че в съблекалнята в никакъв случай не бях виждала това. Беше ми доста мъчно да схвана, че има толкоз доста хора, които ме ненавиждат без причина. Аз не съм направила нищо ", сподели Сабаленка.

Световната №2 стигна до край на шампионата от сериите WTA1000 в Индиън Уелс, където загуби от Елена Рибакина. По-рано в шампионата украинката Лесия Цуренко се отдръпна от мача си със Сабаленка, откакто получи паник офанзива след диалог с шефа на Женската тенис асоциация (WTA) Стив Саймън по отношение на реакцията на тениса за войната в Украйна.

Сабаленка съобщи, че е имала " странни диалози " с хора от екипите на други тенисисти в последната година.

" Беше доста тежко, само че в този момент става по-добре ", сподели Сабаленка.

Световната №1 Ига Швьонтек прикани за по-голяма поддръжка за украинските тенисисти и сподели, че тенисът не прави задоволително. Според друга тенисистка от Беларус - Виктория Азаренка, това не е правилно.

" Не споделям еднообразно мнение с Ига. Бих я призовала да огледа какво беше направено преди нейните мнения. Като член на съвета на тенисистите бих предоставила обстоятелствата. След това би било уместно да създадем диалог ", сподели Азаренка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР