> АрхивВместо да спрат разпространението на заразата, по всяка вероятност

...
> АрхивВместо да спрат разпространението на заразата, по всяка вероятност
Коментари Харесай

Мерките в момента са грешка, след грешка, след грешка!

 > Архив
Вместо да спрат разпространяването на болестта, по всяка възможност те ще я ускорят.

1. Издадената през вчерашния ден възбрана младите да не пазарят заран докара до противоположен резултат: Струпване на възрастни хора пред магазините тази заран.

2. Днес се провокира едно ненужно натоварено пътешестване, с цел да се вадят служебни бележки. Това можеше да се избегне, в случай че бе изтънчено от вторник нататък.

3. На КПП-тата се получава скупчване на хора, а служителите на реда пипат документи на всевъзможни хора, след това им ги връщат и така нататък Един от пътуващите да е бил инфектиран, вирусът ще попадне на ръцете на служителите на реда, а от там и на всеки документ, който служителите на реда ревизират. Има ли по какъв начин по-бързо да разпространим вируса?

4. В момента се получава скупчване в кметствата, с цел да се вадят удостоверения за краткотрайно местопребиваване, тъй като има хиляди които работят и по непрекъснат адрес са в областните градове, само че живеят в покрайнините.

Разбира се всичко това се направи поради извънредно недисциплинираното държание на българските жители от последените дни.

Факт е обаче, че там където е преборена пандемията, където е пресечена в зародиш, методът е напълно различен - с всеобщо тестване и уединяване на инфектираните, а не на цялото население и ликвидиране на стопанската система.

Така се пребориха в Южна Корея, по този начин се пребориха и в едно италианско градче, което е в провинцията с епидемията.

" Мерките " които се взимат сега в България по всяка възможност няма да сработят и ще провокират още по-голям гърмеж на епидемията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР