, архивКонфликтна ситуация се е разиграла в Стара Загора. Група

...
, архивКонфликтна ситуация се е разиграла в Стара Загора. Група
Коментари Харесай

Галентина от Стара Загора: 40 души тръгнаха да бият сина ми, защото е хубав

, списък

Конфликтна обстановка се е разиграла в Стара Загора. Група от 40 индивида са тръгнали да бият сина на Галентина. В обществената мрежа " Facebook " майката споделя, че биячите са се обадили на сина  ѝ и са му споделили, че отивали пред дома му, с цел да го смачкат, съобщи Блиц. 

" 40 индивида тръгнали да бият моя наследник, тъй като прекрасен бил, девойките го харесвали, готин бил, дразнили го, предизвиквали го, отказвал да се сбие с тях. Събрали се банда, заобградили го, той отново устоял на предизвикването, тъй като не желае да е неприятен ", прибавя майката.

Галентина твърди, че и тя е била извикана да се включи в багра. " Повикаха и мен, тъй като споделил, че аз не разрешавам да се бие. Вярно е, споделих му, щом би трябвало да се бие някой, ще съм аз, само че ти не, послуша ме синът ми, той в действителност доста ме слуша, за което доста се веселя ", споделя тя. 

Когато схванал, че биячите се запътват към дома му, младежът се обадил на своята майка, като ѝ съобщил новината. " Обажда ми се синът ми и ми споделя, че идват към него, звъня на татко му, той незабавно излиза от работа и потегля към сина ни.

Синът ми отново ми споделя, че в действителност идват доста хора, чува доста гласове, тръгваме с татко му към него, обаждам се на 112 и апелирам полицията незабавно да изпратят екип при наследник ми, след минути ми потвърдиха, че са в дома ми и синът ми е добре. Прибрахме се в дома ни и служителите на реда си потеглиха ", прибавя още Галентина. Групата от 40 индивида обаче още веднъж се появили пред дома на Галентина, откакто служителите на реда си тръгнали.

" Излязахме аз и татко му и синът ми начело, видяха ни и се разпръснаха, само че щом се разпръснаха синът ми хукна и хвана единия, той бил тарторът на тайфата.

" Георги Николов се казвал, майка му била в пандиза, от Раднево били, в този момент живеели тук. Та, щом го хвана синът ми пред входа ни още веднъж се обадих на 112 и за секунди служителите на реда бяха при нас, взеха го с тях. Едно не мога да схвана от всичко - 40 индивида на един да потеглят да го бият. Тези мислят ли въобще с главите си? Ето по тази причина след това такива ги пишат по вестниците, че еди кой си умрял или еди какво си станало с него ", споделя майката.

Галентина предизвестява съгражданите си, че в Стара Загора обикаля банда от биячи.

" Заловен е в този момент тарторът на тайфата, жалка картинка е, че се опита да бяга, прежълтя, пребледня пред мен и мъжа ми, а тръгнало да се бие. Не желая да ви споделям по какъв начин един родител изтърпява да не навреди на такова сходство на нещо. И този ми вика 30 - 40 индивида идват да бият сина ти, аз тук просто се разхождам ", написа Галентина.

Майката изрази признателност към полицията в Стара Загора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР