Aрхеолози от Националния исторически музей направиха сензационни открития при подводни

...
Aрхеолози от Националния исторически музей направиха сензационни открития при подводни
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 16 ноември

Aрхеолози от Националния исторически музей направиха сензационни открития при подводни изследвания до устието на р. Камчия в Черно море. Сред най-впечатляващите са откритите остатъци от потопен транспортен съд от Османския интервал, липсващ загадъчен остров и неповторим оловен слитък.

Пожар на бунище за автомобилни гуми подвигна на край огнеборците във Варна в четвъртък следобяд. Инцидентът е станал в околност Малка чайка на брега на Варненското езеро. Заради пожара и потушаването му е било спряно електрозахранването в целия регион.

Христо Христо пое ръководството на региона „ Младост “ за следващ мандат след балотаж на втори тур на изборите. Ще се заемем интензивно с противозаконните постройки в региона и премахването им. Предната общинска власт ни спъваше, тъй като не се издаваха актове за общинска благосъстоятелност. Това е едно от първите неща, с които ще се захванем през новия мандат. Предстоят и кадрови промени в районната администрация, с цел да се усъвършенства работата. Това сподели районният кмет.

Николай Костадинов поема ръководството на регион „ Владислав Варненчик “ за следващ мандат, откакто бе определен още на първи тур на локалните избори. Основен приоритет на този стадий е дотъкмяване на започнатото в региона, а то по никакъв начин не е малко.

Тестовете целят инспекция на действието на системата, както и популацията да придобие визия за метода, по който наподобяват те в мобилните устройства. Тестовете започват в интервала от 12 до 12.30 часа. Ще бъде предавано известие, съдържащо текст на български и британски език.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР