Археологията винаги е била свързана с невероятни открития. Понякога обаче

...
Археологията винаги е била свързана с невероятни открития. Понякога обаче
Коментари Харесай

В Португалия откриха послание от бъдещето, което предупреждава за края на човечеството

Археологията постоянно е била обвързвана с невероятни открития. Понякога обаче откривателите се натъкват на находки, които надвишават елементарното.

Не толкоз от дълго време в Португалия, покрай град Виго, археолозите разкрили чудноват артефакт, който се оказал... обект от бъдещето. Става въпрос за дребен транспарантен куб, изработен от идеално гладък камък. Това, което пишело на повърхността му обаче, звучало колкото мистериозно, толкоз и плашещо. 



Надписът бил комбинация от немски, полски и съветски език, а посланието е по едно и също време вълнуващо и смущаващо.

В него пишело, че в този момент е 25-и век и човечеството е на прага на своя провал. " Сега е 25-и век. Човечеството се самоунищожава. Останалите хора се лутат в опити да оцелеят. Светът в никакъв случай повече няма да бъде същият ", гласи част от текста върху този тайнствен куб. Отдолу стоял автограф " Салем. 2433 ".



Това известие евентуално е било опит да се предотврати ужасна злополука, породена, явно от световен боен спор. 

Въпреки че археолозите не са съумели да дефинират точната възраст на камъка, приблизителната му такава на повече от 35 000 години демонстрира, че артефактът е същинска тайнственост. Въпросът по какъв начин този обект от бъдещето е стигнал до нашето време остава открит. Съвременните теоретици обаче настояват, че придвижването на нежива материя през пространствено-времеви портали е изцяло допустимо.

Въпреки обстоятелството, че доста учени считат тази находка за смешка или машинация, тя предизвика сериозна полемика. Става ясно, че значима тематика, наранена в това обръщение, е освен евентуалното заличаване на човечеството, само че и нуждата от преустановяване на междуособни спорове и прекратяване на основаването на нови и още по-опасни разрушителни оръжия.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР