Аргументите, с които САЩ обосновават закриването на руското генерално консулство

...
Аргументите, с които САЩ обосновават закриването на руското генерално консулство
Коментари Харесай

Руският посланик във Вашингтон: САЩ и Великобритания не харесват силна Русия

Аргументите, с които Съединени американски щати обосновават закриването на съветското генерално консулство в Сиатъл, демонстрират, че по този начин нареченият " случай Скрипал " е единствено претекст за експулсирането на съветски дипломати от Съединени американски щати . Това разяснява посланикът на Москва във Вашингтон Анатолий Антонов.

 Съединени американски щати гонят 60 дипломати на Русия
Съединени американски щати гонят 60 дипломати на Русия

Затварят съветското консулство в Сиатъл

Вчера американските управляващи оповестиха експулсирането на 60 съветски дипломати поради шпионаж, както и закриването на съветското консулство в Сиатъл. Закриването на консулството американските управляващи обясниха освен с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, само че и с неговата географска непосредственост с " една от базите на подводници ", а също по този начин и цех на " Боинг ".

" Официални представители на администрацията намерено обосноваха закриването на съветското генерално консулство на Русия с неговата " непосредственост до базата на подводници и индустриални мощности на Боинг ". Каква е връзката със случая с отровения английски сътрудник Сергей Скрипал и щерка му ", запита в профила си във " Facebook " Антонов.

" Липсата на всевъзможни доказателства в поддръжка на обвиняванията от страна на Вашингтон и Лондон по наш адрес не може да не породи съмнения за тясна съгласуваност и взаимно обмисляне на случилото се ", добави съветският дипломат.

 Наглото нахлуване на Русия против Скрипал пречи да има по-добри връзки със Съединени американски щати
Наглото нахлуване на Русия против Скрипал пречи да има по-добри връзки със Съединени американски щати

Това оповестиха от Белия дом

" Вътрешните проблеми, от които Вашингтон и Лондон се пробват да отклонят вниманието с " съветската опасност ", няма да изчезнат. Нашите съперници не харесват мощна и мощна Русия, чиито качества неотдавна бяха демонстрирани ", заключи Антонов.

Бившият чиновник на ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени в Солсбъри на 4 март. Англия упрекна Русия, че е направила нападението с нервнопаралитично вещество новичок.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР