Аргументът му бе, че те не признавали Русия за освободителка

...
Аргументът му бе, че те не признавали Русия за освободителка
Коментари Харесай

Случва се, оправда се Красовски, който искаше украинчетата да бъдат давени и изгаряни

Аргументът му бе, че те не признавали Русия за освободителка и желали да живеят в своята Украйна.

 

" Вероятно Антон ще изясни от каква краткотрайна полуда или болест е било породено това и по какъв начин си е изтървал езика ", пробва се да го оправдае Симонян. " Трудно е да се повярва, че Красовски откровено има вяра, че децата би трябвало да се давят. " – добавя тя

Симонян изясни, че приключва съдействието с Красовски, тъй като нито тя, нито останалите в екипа могат да си разрешат даже да си помислят, че някой от тях е кадърен да показа сходна мисъл.

 

Близо час след решението на Симонян, Красовски отговори: „ Слушайте, в действителност ми е неудобно, за това, че прекрачих границата. Случва се до момента в който си в ефир нещо да те тласка и да не можеш да се спреш. Моля да ме извинят всички, които са се шокирали. Моля за опрощение и Маргарита и останалите, на които думите ми са се сторили зверски. Надявам се да ми простите “.

 

По-рано Украйна прикани за възбрана на RT по целия свят и даде обещание да съди Красовски за апел към геноцид.

 

RT и " Спутник " попаднаха под обсега на европейските наказания против Русия седмица след началото на войната в Украйна. Самата Симонян гневен последовател на нашествието и ракетните удари, без значение, че от тях умират стотици мирни поданици.

В предаване, излъчено предходната седмица, водещият на Антон Красовски съобщи разпалено, че децата, които подлагат на критика Русия, би трябвало бъдат хвърлени напряко бързите води на реката. След това той добави, че по принцип трябвало такива украинци да бъдат събирани в дървен склад, заключвани и подпалени, с цел да изгорят живи.

 

Любопитен епизод от държанието на Красовски и неговата остра рецензия против френския артист Ален Делон, кото преди седмици направи изявление с украинския президент Володимир Зеленски. Тогава Антон Красовски разгласи че Делон бил лаком човек, който желал да завоюва пари посредством Зеленски и събитията в Украйна. Освен това укори международната кино звезда, че е взел участие във филми, в които героят му е бил поробител. Не единствено, самият Делон до момента в който служил в армията, взел участие във военни дейности в Индокитай. „ На Делон не му позволиха евтаназия в личния му дом и той реши да се разноски до някое непознато жилище… “, - написа тогава скандалният Красовски. По-добре щеше да е, да си удари инжекция…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР