Арестуваният вчера във Враца Ивайло Тодоров – Ичо транс, е

...
Арестуваният вчера във Враца Ивайло Тодоров – Ичо транс, е
Коментари Харесай

Изпеченият врачански мошеник Ичо транс ужилил и 10 пловдивски фирми, вижте кои са те

Арестуваният през вчерашния ден във Враца Ивайло Тодоров – Ичо транс, е измамил и най-малко 10 пловдивски компании, научи организация BulNews. За акцията на полицията заяви първо нашата медия.



Според първичната информация Ивайло Тодоров е махленски в закононарушение по член 209 от Наказателния кодекс за машинация. Той е съумял да завлече няколко пловдивски компании с доставки на моторни масла и батерии. Сред ужилените са "Ауто 1 ", "Аутогранд ", "Роберт Бош България ", "Ауто шлагер " и други По неофициална информация измамата е в размер на най-малко 45 000 лв.. Тепърва ще се разплита кълбото с активността, която предприемачът е правил под тепетата.
През последните десетина години против арестувания 44-годишен врачанин има купища подадени тъжби. Коронният му номер бил да взема огромни суми пари назаем от познати. След това обаче "забравял " да ги върне. Когато заемодателите започнели да го притискат, той пускал против тях тъжби за рекет.
По непотвърдена публично информация против Ичо транс и неговите съучастници има подадени най-малко 100 тъжби от изгорели по тази скица. В последно време обаче очевидно е сменил тактиката и е завъртял шашми с автомасла и елементи, само че отново е стъпил изкривено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР