Арестуваният началник на Трето РУ в Пловдив Самуил Хаджиев е

...
Арестуваният началник на Трето РУ в Пловдив Самуил Хаджиев е
Коментари Харесай

Арестуваният началник на Трето РУ в Пловдив се разболя

Арестуваният шеф на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев е сменил килията с болнична стая, заяви TrafficNews. Веднага откакто Окръжен съд му наложи най-тежката мярка " Задържане под стража ", служителят на реда се е оплакал от болки в бъбреците и бил откаран в болница.

Само преди седмица в същото поделение бе настанен и шефът на полицията ст. комисар Йордан Рогачев. В петък той е бил изписан. Заради влизането си в болничното заведение полицейският шеф се размина със зам.-министъра и кадровика на Министерство на вътрешните работи. И до през днешния ден към момента не е ясно с какво наличие е била заповедта, донесена от министъра.

Утре Апелативният съд ще гледа ограниченията за неотклонение на Самуил Хаджиев, Атанас Качаков, Данаил Димитров и Симеон Иванов. Тримата са упрекнати за голям брой закононарушения.

На 19 май при зрелищни арести бяха арестувани началникът на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев и още шестима полицейски чиновници. Акцията бе на Окръжна прокуратура - Пловдив и Вътрешна сигурност. Според прокуратурата те са взели участие в тежки престъпни закононарушения като корупция, чадър над проституция, наркоразпространение и други. Последваха и обвинявания за похищение, опит за кражба, закононарушения против правораздаването и нелегално държане на муниции.

Едно от най-сериозните е опит за кражба на 500 кг марихуана за медицински цели от склад в асеновградското село Болярци. Обвиняемите са се възползвали от служебното си състояние, гласи обвиняването на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР