Арестуваха заподозрения на българската граница Полицията, разследваща убийството на млада майка

...
Арестуваха заподозрения на българската граница
Полицията, разследваща убийството на млада майка
Коментари Харесай

Изплуваха зловещи подробности за убиеца на млада майка в Гър...

Арестуваха обвинения на българската граница

Полицията, проверяваща убийството на млада майка в Гърция, е арестувала мъж на границата с България, оповестиха локалните медии, написа BG-VOICE.

Заподозреният е задържан, до момента в който се опитвал да премине с автомобил от Гърция до България с подправен паспорт, заяви вестник Vima.

32-годишният Хараламбос Анагностопулос спял до брачната половинка си Каролайн Крауч (20 г.), която е английска гражданка, и бебето им, когато трима крадци нахлули в дома им в Глика Нера, покрай Атина, малко преди зазоряване във вторник.

Крауч била вързана и задушена, до момента в който водачът от гражданската авиация Анагностопулос бил вързан и със запушена уста, до момента в който крадци претърсвали парцела им за пари и бижута.

Съпругът заяви пред полицията, че е зърнал килъра на жена си по време на нападението.

В понеделник следва той да прегледа фотоси на 30 обвинени. Полицията има вяра, че килърът не е знаел, че Анагностопулос е видял лицето му, само че е умъртвил дамата, тъй като тя го е видяла.

Държавната телевизия ERT съобщи, че кучето на фамилията също е убито, до момента в който бебето е невредимо.

Говорейки пред телевизионни оператори пред дома си предходната седмица, Анагностопулос сподели: „ Иска ми се никой в никакъв случай да не претърпява това, което преживяхме нощес. Това беше призрачен сън. Умолявахме крадците да не ни навредят. Казахме им къде са парите и ги помолихме да ни оставят на мира. Полицията ще ги хване. “

Крадците са избягали с пари и бижута, до момента в който Анагностопулос е извикал полиция, откакто е съумял да се освободи.

Гръцкото държавно управление разгласи, че са откраднати пари и бижута на стойност £ 260 000.

Министърът, виновен за публичния ред, Михалис Крисохоидис, дефинира убийството като „ изключително непоносимо “. Той добави: „ Рядко човек среща сходно безчовечие в Гърция, в гръцкото общество, даже измежду нарушителите. “

Два екипа проверяващи са поели случая, сподели той, написа blitz.bg.

След ареста на границата с България се оповестява, че ДНК разбор свързва мъжа от Грузия и с кражба в Пикерми, при която стара двойка е била вързана, до момента в който нападатели обират дома им на 7 март.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР