Арестуваха мъж във Варна заради побой над жена и закана

...
Арестуваха мъж във Варна заради побой над жена и закана
Коментари Харесай

Арестуваха мъж във Варна заради побой над жена и закана за убийство

Арестуваха мъж във Варна поради побой над жена и закана за ликвидиране.

Мярка за неотклонение “задържане под стража ” наложи Районният съд във Варна на 38-годишен мъж, притеглен като обвинен за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение и за закана с ликвидиране

Съдът почете настояването на прокуратурата и взе най-тежката мярка за процесуална насила във връзка с 38-годишен мъж, по отношение на който на 14 март тази година са предявени обвиняванията.

Деянията са осъществени по отношение на жена, с която съжителствал и нейната щерка. Заканата за ликвидиране в условия на домашно принуждение се явява тежко съзнателно закононарушение, за което плануваното в закона наказване е отнемане от независимост до 6 години.

Анализът на събраните материали и данни по делото водят съда до обосновано съмнение за авторство на действието, като сочат за прояви на редовно упражнявана физическа и вербална експанзия от страна на обвинения към потърпевшата.

Видно от свидетелството му за съдимост, 38-годишният мъж има предишни осъждания, като едно от тях е за нанасяне на телесна щета на разположение от женски пол. Съдът одобри, че е налице действителна заплаха обвиненият да извърши ново закононарушение, в случай че не му бъде взета най-тежката мярка за неотклонение.

Обжалването на определението по мярката е в 3-дневен период, като при положение на тъжба делото бе планувано пред ВОС за 20 март от 13 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР