Арестуваха жена, заподозряна в убийство с цианид на 12 свои

...
Арестуваха жена, заподозряна в убийство с цианид на 12 свои
Коментари Харесай

Обвиниха жена, че е убила 11 души с цианид заради пари

Арестуваха жена, обвинена в ликвидиране с цианид на 12 свои другари и познати. Сарарат от Тайланд е арестувана в Банкок след неотдавнашно следствие на гибелта на неин другар. Семейството на жертвата е повдигнало съмнения, откакто тя е умряла по време на пътешестване със по-рано този месец.
Прочетете още
След извършените следствия тази седмица полицията заяви, че счита, че дамата е умъртвила още 11 души, в това число някогашен другар, написа Би Би Си.

Полицията твърди, че претекстът за убийствата е финансов. Сарарат отхвърля всички обвинявания. Тайландските управляващи са отказали да я пуснат под гаранция.

Преди две седмици обвинената е пътувала с другарка до провинция, западно от Банкок, където са взели участие в будистки обред за отбрана на река. Малко по-късно приятелката ѝ припаднала и умряла на брега на реката.

По време на аутопсията в тялото ѝ са открити следи от цианид, оповестяват от полицията. При намирането ѝ липсвали нейни движимости – телефон, пари и чанта.

Властите обявиха, че другите хипотетични жертви са умряли по сходен метод, само че не разкриха повече информация. Според тях убийствата са почнали през 2020 година Още не са разпознати всички жертви. Засега са ясни самоличностите на някогашен другар на обвинената, както и две полицайки.

Тайландската полиция е разпитала и колегата на Сарарат - върховен полицейски чиновник. Наскоро двойката се е разделила, оповестяват тайландските медии.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР