Арестуваха инфлуенсър във Франция, затова че тя е омаловажила смъртта

...
Арестуваха инфлуенсър във Франция, затова че тя е омаловажила смъртта
Коментари Харесай

Арестуваха френска инфлуенсърка за гавра със смъртта на израелско бебе - изгорено живо от Хамас

Арестуваха инфлуенсър във Франция, по тази причина че тя е омаловажила гибелта на израелско бебе, осъществена от " Хамас ", оповестиха от прокуратурата за Агенция Франс Прес.

Във видеоклип дамата - разпозната от медиите като модела Варда Анвар - разяснява отчета на израелски чиновник от незабавната помощ, в който се споделя, че терористи от " Хамас " са изгорили живо бебе във фурна по време на нападението си на 7 октомври.Този отчет не е доказан от израелските управляващи.

" Чудя се дали първо са добавили сол и пипер, дали са добавили мащерка? Каква беше гарнитурата? ", сподели Анвар във видеото.

След бурните реакции в обществените медии на видеоклипа предходната седмица министърът на вътрешните работи Жералд Дарманин съобщи, че е подал наказателна тъжба против Анвар.

Прокурорите обявиха, че тя е разследвана за " прославяне на тероризма " и е била арестувана в Париж сутринта на 9 ноември. Израелското посолство във Франция назова изявленията на Анвар " отвратителни ".

Посолството съобщи, че несъответстващите изявления не би трябвало да остават безнаказани и прикани за блокиране на профилите на Анвар в обществените мрежи. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР