Арестуваха хасковлия, прекарвал нелегални емигранти в ТИР Гранична полиция в

...
Арестуваха хасковлия, прекарвал нелегални емигранти в ТИР Гранична полиция в
Коментари Харесай

Арестуваха хасковлия, прекарвал нелегални емигранти в ТИР

Арестуваха хасковлия, прекарвал незаконни емигранти в ТИР Гранична полиция в Свиленград задържа ТИР с 23-ма незаконни емигранти от Афганистан и Пакистан. Задържан е 59-годишният водач на камиона. Арестуваният мъж е от Хасково.

 
Вчера следобяд на българо-гръцката граница край Свиленград идва ТИР с българска регистрация. При щателната инспекция гранични служители на реда откриват 23-ма мъже в специфичен тайник. При почналото следствие е открито, че мигрантите са дали по 1600 евро на каналджия в Истанбул. До Гърция са стигнали с лодки, заяви районният на Свиленград Мария Кирилова. Според шефа на Гранична полиция основен комисар Светлан Кючуков задачата на мигрантите е била да стигнат до Франция.
 Свиленград, незаконни Дарик радио, Хасково

Водачът на камиона, който е от Хасково, е арестуван за 72 часа. През март той е влезнал в полезрението на Министерство на вътрешните работи при опит да придвижи през Капитан Андреево хормони на растежа.
 
Мъжът от Хасково е имал и съизвършител, който е без престъпни прояви до този миг. За двамата ще бъде поискано от съда непрекъснатото им задържане.-->
 
Мигрантите ще бъдат настанени в дома в Любимец, който е към Министерство на вътрешните работи. Според Кючуков българо-гръцката граница общо 220 души са пробвали да преминат незаконно от началото на годината.
 Свиленград, незаконни в ТИР Дарик радио, Хасково
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР