Арестуваха 42-годишен мъж, предлагал услуги, свързани с премахване на магии

...
Арестуваха 42-годишен мъж, предлагал услуги, свързани с премахване на магии
Коментари Харесай

Премахване на магии и гонене на демони: Арестуваха гадател, взел злато и пари от наивни хора

Арестуваха 42-годишен мъж, предложил " услуги ", свързани с унищожаване на вълшебства и ритуали за здраве , оповестиха от Софийска районна прокуратура.

Той е притеглен към наказателна отговорност за това, че за да набави за себе си имотна полза в изискванията на продължавано закононарушение с 8 действия, възбудил подвеждане у разнообразни лица, че ще ги излекува от болесттите им, ще им чете молебствия и ще прави ритуали , с които ще прогони демони и духове и с това им предизвикал имотна щета.

Moже би най-фрапиращият случай на задържания е обещанието му да излекува дете. Той изискал от майката над 3500 лв., като ѝ заречен, че ще „ излекува детето ѝ и че в случай че му даде пари, то няма да почине ".

Близо година обвиненият убеждавал в София мъж, че отстрани проклинание от него, като вземе неговите златни украшения – 9 ланеца, 4 гривни, 4 висулки и 3 монети и сумата от 4040 лева ., с цел да бъдат четени молебствия.

Преди това той заблудил различен мъж, че ще предскаже бъдещето му и ще пречисти дома му , като вземе неговите златни украшения – 3 ланеца, гривна, 4 дамски пръстена и 1 мъжки пръстен, с цел да им бъдат четени молебствия и сумата от 999 лева, с което му предизвикал имотна щета.

Друг потърпевш бил измамен, че ще мнимият вещател ще отстрани черна магия и ще откри заровено злато от дядо му , като потърпевшия дал на мъжа 2555лв.

И още случаи на излъгани:

На 18.11.2022 година за да набави за себе си имотна полза обвиненият възбудил подвеждане у Д.Т., че ще я излекува от болесттите ѝ, като вземе нейните златни украшения –  2 гривни, 1 чифт обеци, 4 пръстена и верижка, с цел да им бъдат четени молебствия в параклис в гр. Велико Търново.

В интервала от 30.06.2023 година до 17.07.2023 година обвиненият за да набави за себе си имотна полза възбудил подвеждане у Е.П., че по отношение на нея има магия за „ невървеж и нямане “, като с цел да отстрани магията тя трябвало да му даде 3751 лева, с което ѝ предизвикал имотна щета.

На 15.10.2023 година наоколо до Централна жп гара в гр. София, Х.С. въвел в подвеждане Д.О., че ще изгони дявол от вкъщи ѝ, като за задачата дамата му дала 5133лв.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 1 до 6 години . С разпореждане на наблюдаващ прокурор мнимият вещател е арестуван за период до 72 часа.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР