Арести и глоби в Дупнишко след специализирана полицейска операция на

...
Арести и глоби в Дупнишко след специализирана полицейска операция на
Коментари Харесай

Арести и глоби след акция на жандармерия и полиция в Дупнишко

Арести и санкции в Дупнишко след профилирана полицейска интервенция на чиновници от Районното ръководство в Дупница и дирекция „ Жандармерия “, оповестиха от полицията.
 
Акцията е за противопоставяне на противозаконната миграция, на стандартната престъпност в дребните и отдалечени обитаеми места, противопоставяне на закононарушенията, свързани с данъчната и митническа система у нас, инспекции по Закона за сигурност на придвижването и по Закона за българските персонални документи. Операцията се реализира на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево.
 
Съставени са 15 акта за административни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, 14 акта по Закона за българските персонални документи, дерегистрирани са три автомобила.
 
Задържан е 19-годишен дупничанин за сборичкване с негов прочут заради неуредени персонални сметки, а на потърпевшия е оказана здравна помощ. 19-годишният ще остане 24 часа в полицейския арест, а досъдебно произвеждане е стартирано в Районното ръководство в Дупница за лека телесна щета.
 
Задържан е и 27-годишен мъж, разгласен за общодържавно търсене от Главна дирекция „ Национална полиция “ по отношение на наложена насилствена административна мярка „ лишаване правото на престояване в Република България на чужденец “. 27-годишният мъж е жител на Молдова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР