Арестът на екоминистъра Нено Димов е показно убийство. Така вицепремиерът

...
Арестът на екоминистъра Нено Димов е показно убийство. Така вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов: Арестът на Димов е показно убийство

Арестът на екоминистъра Нено Димов е показно ликвидиране. Така вицепремиерът Красимир Каракачанов разяснява прокурорската акция от четвъртък в министерството на околната среда. Димов първо бе отведен за разпит от спецпрокурора Ангел Кънев, а късно следобед стана ясно, че е бил задържан за 24 часа.

Оставка

Малко преди този момент министър председателят Бойко Борисов заприказва за оставката му и изясни, че тя ще бъде обсъждана на съдружен съвет с Обединени патриоти.

" Имах диалог с премиера. Ще ви кажа, ще прочетете (дали ще има оставка) по-късно показно ликвидиране ", съобщи Каракачанов пред БНР.

Все още не е ясно какви обвинявания ще бъдат повдигнати на Димов. Очаква се прокуратурата да даде повече информация по случая в петък. Засега се знае, че се разпитват очевидци, измежду които е и кметът на Перник Станислав Владимиров. В четвъртък стана ясно, че се претърсват домовете на някогашния регионален шеф Ирена Соколова и ексшефа на локалното ВиК Иван Витанов. След това се появи неофициална информация, че двамата са били арестувани. От прокуратурата не потвърдиха.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР