Арестът на бившия премиер Бойко Борисов идва, след като ГЕРБ

...
Арестът на бившия премиер Бойко Борисов идва, след като ГЕРБ
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Арестът на Борисов идва, след като ГЕРБ обяви курс към предсрочни избори

„ Арестът на някогашния министър председател Бойко Борисов идва, откакто ГЕРБ разгласи курс към предварителни избори “, разгласи пред БТВ политологът Стойчо Стойчев. Според него в тази ситуация се търси пиар резултат.

„ Аз не считам, че им е станало известно на тези хора някакво кой знае какво неповторимо закононарушение, което надали не сега и би било потулен от Бойко Борисов. Напротив, цели се да се реализира резултат и то тогава, когато социолозите записват спад в доверието към ръководещото болшинство в държавното управление ", разяснява още политологът.

По думите му държавното управление е изправено и пред сложни съдружни взаимоотношения, също е подложено на напън извън за ясно и изрично позициониране на България във връзка с войната в Украйна.

„ Това са доста фактор, които изискват, както се споделя незабавни пиар дейности от държавното управление, с цел да се подсигурява най-малкото най-малко пред съдружниците и пред основни сътрудници на България, че държавното управление работи в някоя посока ", добави Стойчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР