Арест на лидера на най-голямата опозиционна партия без достатъчно надеждни

...
Арест на лидера на най-голямата опозиционна партия без достатъчно надеждни
Коментари Харесай

Фандъкова: Арест на лидера на най-голямата опозиционна партия без доказателства е огромен проблем

Арест на водача на най-голямата опозиционна партия без задоволително надеждни доказателства е голям проблем и огромен скандал. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, до момента в който присъстваше на строителната площадка за разширението на третата линия на софийското метро, помолена да разяснява задържането на Бойко Борисов през предходната седмица.

Не разясня всички пропуски, приети от по-голямата част от водещи специалисти и анализатори, които никой не може да заподозре в благосклонности към ГЕРБ, сподели Фандъкова. Според нея е притеснително, че се пристъпва към арест без доказателства. " Не приказвам за следствени дейности, за обвинявания, приказвам за арест. Това за мен е допустимо да цели две неща - от една страна да бъде пренасочено вниманието от тежки проблеми, които съществуват, или просто да вдигне имиджа на държавното управление в миг, в който той спада ", съобщи столичният кмет.

На въпрос дали Фандъкова персонално изпитва терзания за себе си, кметът сподели, че всички би трябвало да се тормозят от метода на деяние. Тя сподели, че е съгласна с едно с министър-председателя и това е, че никой не е над закона. " Никой не е над закона, даже и държавното управление ", добави кметът.

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР