Арена София е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала

...
Арена София е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала
Коментари Харесай

Арена София е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала в България

" Арена София " е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала в България. След преустановяване по взаимно единодушие на контракта от предходното управление на „ Национална спортна база ” ЕАД, ЗАД „ Армеец “ прекратява генералното си спонсорство и следва да поддържа и други огромни спортни обекти и мероприятия.

„ НСБ ЕАД благодари на ЗАД „ Армеец “ за сполучливото и правилно партньорство през миналите 11 години. Сега напъните на управлението на НСБ ЕАД са ориентирани към договаряния за нов общоприет спонсор и опазване на водещата позиция на „ Арена София “ като хазаин на спортни и развлекателни мероприятия на международно равнище “, съобщи изпълнителният шеф на НСБ ЕАД Светослав Русинов.

„ Щастливи сме, че станахме част от построяването и одобряването на спортна зала на толкоз високо равнище. Благодарим за изключителния професионализъм, взаимна работа и безрезервност през всичките години. Радостни сме, че имахме опцията да подкрепим развиването и подпомагането на българския спорт и просвета. В резултат на взаимното съдействие с общи старания допринесохме за реализирането на стотици спортни, просветителни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала “, споделя за ползотворното съдействие изп. шеф на ЗАД „ Армеец “ Константин Велев.

Ръководството на НСБ ЕАД стартира дейни диалози с евентуални бъдещи сътрудници, като ще се обърне към водещи компании в България. Преди сключването на нов контракт за генерално спонсорство на „ Арена София “ ще бъде извършена съответната процедура за най-хубавата оферта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР