Are you ready to rock? Този въпрос ще зададе на

...
Are you ready to rock? Този въпрос ще зададе на
Коментари Харесай

Чудовищният глас на Рони Ромеро превзема Пловдив тази вечер

Are you ready to rock? Този въпрос ще зададе на почитателите на рока в Пловдив актуалният вокал на рок титаните " Rainbow " Рони Ромер. За четвърти път довечера чилийският мощен глас ще превземе града под тепетата. Концертът, който е довечера от 20 часа в зала С.И.Л.А., е част от турнето на плана на доктор Милен Врабевски " Intelligent Music Project ", озаглавено " The Creation tour ".

Поводът е премиерата на новия шести албум - " Тhe Creation ". Чилиецът победи като част от последния албум " Life motion ", който се трансформира в шлагер както в България, по този начин и в чужбина. Пловдивската аудитория се срещна за първи път с Ромеро по време на фестивала " Hills Of Rock " през 2019-а, който отвя косите на металягите с осъществявания на Дио под съпровода на китарите на родната рок група " Еридан ".



Добрите вести за почитателите на твърдия саунд не свършват дотук. Концертът, част от турнето " The Creation Tour 2021 ", започващо от Пловдив, ще събере на една сцена също Боби Рондинели - барабаниста, взел участие в едни от най-емблематичните албуми на " Rainbow " и " Black Sabbath ", както и вокалистът на " Nazareth " Карл Сентънс. Рамо до рамо със международните звезди ще бъдат добре познатите Стоян Янкулов - Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Концертът в зала С.И.Л.А. и се реализира с поддръжката на Община Пловдив и Общинския институт „ Старинен Пловдив “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР