Арда и ЦСКА ще се срещнат в 19-я кръг от

...
Арда и ЦСКА ще се срещнат в 19-я кръг от
Коментари Харесай

В поредна здрава схватка се вкопчват Арда и ЦСКА

Арда и ЦСКА ще се срещнат в 19-я кръг от efbet Лига в неделя от 14:15 часа. Двата отбора се изправят един против различен в мач, който ще се излъчва по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване минута по минута в GONG.BG. Срещата ще се играе в Пловдив на стадион „ Локомотив”.

Само три дни по-рано двата тима се срещнаха и за Купата на България, като състава от Арда несъмнено има защо да си отмъщава в дуела за състезание, откакто „ червените” отстраниха своя противник.

За кърджалии Илиас Хасани ще пропусне дуела, поради аления си картон точно против "армейците " в шампионата за Купата на България. Илиша Сам е с контузия, а Радослав Василев е под въпрос.

В последните 3 кръга Арда записа суха мрежа. За първи път, откогато е член на елита, изигра 3 следващи турнирни дуела, без да допусне гол, откакто несменяемият титуляр Иван Караджов не бе съумял да резервира вратата си суха в 8 поредни срещи.

За гостите от София Али Соу няма да играе поради аления си картон против Арда за Купата. За първи път от 21 октомври 2018 година (3:0 над Етър у дома) алените ще изиграят турнирен мач без Соу в състава си. Гамбиецът взе присъединяване в 42 следващи кръга от шампионата.

Тиаго е контузен и също няма да вземе присъединяване в срещата. Бикел няма да играе в последните 2 мача на ЦСКА до края на годината.

Петър Занев е напът да запише своя 150-и мач в елита. Дебютът му бе на 28 август 2004 година за Пирин при 0:0 на благоевградчани като посетители на Локо Сф. Бранителят има и 130 срещи в съветския хайлайф с Амкар и Енисей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР