Арбитражен съд между бизнесмени“. Така премиерът в оставка и лидер

...
Арбитражен съд между бизнесмени“. Така премиерът в оставка и лидер
Коментари Харесай

Борисов: Комисията по ревизия е арбитражен съд между бизнесмени

" Арбитражен съд сред предприемачи “. Така министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов дефинира съвещанията на Комисията по проверка на ръководството, на които агробизнесмени направиха изказвания за рекет и корупция.

Борисов приказва по време на националното заседание на ГЕРБ.

Той се ядоса на 4-5, свързани между тях медии, наричайки ги „ Гьобелсова агитация “.

„ Пускат една неистина, ретранслират. Една неистина, повторена 100 пъти, за хората става истина. Ходи след това се оправдавай “, уточни министър председателят в оставка.

Според Борисов изборите са посочили, че ГЕРБ не е за „ изчегъртване “, а хората правят оценка и виждат направеното.

„ Сега желаят от нас да надградим. Искат повече дигиталност, повече бистрота, повече културни мероприятия, фестивали, спортни събития. Бях разчувстван от отношението на европейските ми сътрудници. Нашето председателство на Европейски Съюз, то е българското, не е на Бойко, не е на Катя, всички смятат, че е било от най-хубавите. Може би единственото, на което до един всички водачи: президенти, канцлери, министър председатели на Европа, плюс Балканите до един пристигнаха в София. Нито един не ми отхвърли да пристигна в София. Сверете, тези, които могат да четат, за идващите ръководи. Дали има някъде, където са отишли до един. Затова ни направиха и тези компромати. Вие виждате какво става с тази комисия. Все едно трибунал сред предприемачи, спорят за контракти “, сподели той, представен от " Фокус ".

Делегатите на националното заседание на ГЕРБ утвърдиха предлагането на Борисов от постовете да бъдат освободени двамата дългогодишни заместник-председатели на партията Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, а на тяхно място избраха Томислав Дончев и Даниел Митов.



„ Загубиха се месеци наред, без да имаме ръководство “, разяснява Борисов днешната политическа обстановка и насочи заричане към гласоподавателите, в случай че ГЕРБ вземат участие в последващо държавно управление да работи доста усилена за електронното ръководство на страната и оправянето с раздутата администрация.

„ Ако хората изберат нас, отстраняваме гишетата “, сподели Борисов.

Той напомни, че ролята на служебното държавното управление на Румен Радев ще бъде да провежда почтени избори и акцентира: „ Дано не допусне хакерите да създадат някоя пакост през машините “.

Борисов изброи още някои от достиженията на държавното управление в края на своя мандат и пожела триумф на всички свои съпартийци на задаващите се предварителни парламентарни избори на 11 юли.

Гледайте националното заседание на ГЕРБ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР