Арън Роджърс напуска първия си мач с Ню Йорк Джетс с контузия на глезена

...
Куотърбекът Арън Роджърс, който дебютира с Ню Йорк Джетс, беше
Коментари Харесай

Куотърбекът Арън Роджърс, който дебютира с Ню Йорк Джетс, беше изгонен от терена, след като получи контузия в глезена едва при четвъртата си игра в мача на отбора от НФЛ срещу Бъфало Билс в понеделник вечерта.

Контузията настъпи по време на първото каране на отбора през първата четвърт, когато Роджърс беше уволнен от Ленард Флойд, който е на върха на Билс.

Четирикратният най-полезен играч закуцука за няколко минути, преди да се върне на земята. Той беше обслужен от медицинския персонал на Джетс, преди да му помогнат да напусне терена на стадион MetLife в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси.

Куотърбекът Куотърбекът на Ню Йорк Джетс Арън Роджърс позира за снимка след пресконференция в тренировъчната база на Джетс във Флорам Парк, Ню Джърси, сряда, 26 април 2023 г. (AP Photo/Seth Wenig) Сет Уениг/AP

След като беше прегледан в синята медицинска палатка отстрани, 39-годишният бе откаран в съблекалнята на количка.

Според Джетс Роджърс ще пропусне остатъка от мача. Но „Рентгеновите му снимки бяха отрицателни“, публикува екипът на X, известен преди като Twitter.

Резервният куотърбек Зак Уилсън влезе в игра за контузения Роджърс.

Преди да бъде разменен в извън сезона, Роджърс прекара първите 18 сезона от кариерата си в НФЛ с Green Bay Packers, където изведе отбора до победа с 31-25 в Super Bowl XLV през 2011 г.

Роджърс печели награди за MVP през 2011, 2014, 2020 и 2021 г., като същевременно поставя множество рекорди за своята точност и смъртоносност през годините.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР