Арабаджиеви ще се завърнат доброволно? Кой е казал това? Адвокатът

...
Арабаджиеви ще се завърнат доброволно? Кой е казал това? Адвокатът
Коментари Харесай

Цацаров: Арабаджиеви ще се завърнат доброволно? Аз нямам такава информация

Арабаджиеви ще се завърнат непринудено? Кой е споделил това? Адвокатът им? Аз не разполагам с сходна информация? Вижте, ние не сме пощенска станция. Прокуратурата не приема уведомления, казани в медиите. В момента откриваме точното местоположение на Арабаджиеви.

Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров пред публицисти в Народното събрание. По думите му акциите, подхванати против бизнесите на Арабаджиеви и Миню Стайков, няма да приключат единствено с тях.

Всяко откриване на детайлности по тези случаи би увредило следствието. Но такива дейности ще продължат и отсега нататък, само че не очаквайте непрекъснато да се изнася информация, тя ще бъде споделена с медиите, което преценим, добави Цацаров.

По отношение на трагичния случай край Своге държавният обвинител съобщи, че следствието продължава.

В петък ще бъдат назначени двете съществени експертизи – асфалтовите проби и мантинелите.

Като първи данни асфалтовите проби ще бъдат изследвани в лаборатория в Австрия, а мантинелите – в Българска академия на науките. Всъщност точно резултатите от асфалтовите проби и проучванията от мантинелата ще хвърлят повече светлина върху нещастието. Има доста писма, с които АПИ е била сигнализирана за този проблем, само че за какво не е имало реакция от страна на АПИ, следва да разберем. При всички случаи предстоят още разпити, уточни Цацаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР