Ар Кели отново попада под прицела на правосъдието, след като

...
Ар Кели отново попада под прицела на правосъдието, след като
Коментари Харесай

Ар Кели отново в секс скандал

Ар Кели още веднъж попада под прицела на правораздаването, откакто някогашна негова държанка, поискала анонимност го упрекна в съзнателно заразяване с херпес. Жена от Далас и арендби легендата са имали 11-месечна връзка, която почнала предходната година по време на негов концерт. Тогава едвам на 19 години ти била определена и поканена от протеже на Кели да се срещне с артиста зад кулисите.

Адвокатът ѝ Лий Мерит твърди, че това било началото на неговите опити да я вербува да се причисли към по този начин наречения „ секс фетиш “ в дома му в Чикаго, за който се разчу предходната година. Защитникът към този момент е предал на даласката полиция доказателства за „ съзнателно и умишлено “ заразяване с херпес, предложение на алкохол, до момента в който е във възраст, в която е неразрешено и доставяне с други противозаконни вещества.

Представител на артиста съобщи пред „ Вашингтон пост “, че Кели „ изрично отхвърля всички искания и изказвания за секс без взаимно единодушие “, направени от дамата от Далас.

Миналият август някои от концертите на Ар Кели бяха анулирани без пояснения, откакто в репортаж на уеб страницата Buzz Feed бе упрекнат, че е промил мозъка на млада жена, с цел да я вкара в „ унизителен фетиш “, по думите на родителите ѝ. През 2008 година Кели бе оневинен по обвинявания в детска порнография, след появяването на видеозапис, в които се твърдеше, че прави секс с малолетно момиче.

Източник: Monitor

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР