Април ще донесе много страст за някои зодии, които ще

...
Април ще донесе много страст за някои зодии, които ще
Коментари Харесай

4-те зодии със СТРАСТНА връзка през АПРИЛ

Април ще донесе доста пристрастеност за някои зодии, които ще изживеят фантастична случка или ще положат началото на хубава и дълга връзка. Ето кои са те и какво им следва:
ОВЕН: Овните са зодия, която бързо схваща, че с някой ще си паснат. Стига им един диалог или една среща, с цел да усетят дали ще се получи или не. За благополучие през април ще усетят мощна обвързаност към така и така непосредствен до тях човек, който обаче в никакъв случай не са приемали като повече от просто другар. Изненадата ще е огромна, когато в един дълъг диалог на по-лични тематики ще усетят привличане и доста мощна пристрастеност. Моментът ще бъде вълнуващ, ще се отдадат един на различен и ще прекарат една незабравима буйна нощ... която за благополучие няма да е първа и последна! От тук ще стартира една доста сериозна връзка, за която предходното другарство единствено ще помогне тя да остане вечно!  
ЛЪВ: Лъвовете нямат потребност от сериозна връзка, те се усещат щастливи свободни. Обикновено Лъвовете непрестанно са в дълги връзки и имат потребност да останат уединено със себе си, да подредят целите си, да попътуват, да се видят с другари или да реализират нещо в професионален проект. Въпреки това и те са хора и си имат потребности, по тази причина в никакъв случай не стопират да се оглеждат за съвършения вид за неангажираща връзка или другояче казано... буйни нощи по няколко пъти в месеца и нищо повече! За благополучие на хоризонта ще се появи идеалният човек, който няма да желае нищо друго, с изключение на да се забавлява. А химията, която ще усетят с този човек... ще е като от филм!
ДЕВА: Девите ще се срещнат с доста забавен човек. В началото ще си помислят, че нямат късмет с него, само че не трябва да се отхвърлят. Истината е, че този човек ще се прави на недосегаем, единствено и единствено да възпламени пламъчето на Девите още по-силно. Девите пък ще се заловен на тази дребна задявка и ще се привържат още повече към новия човек в живота си. Ще стартират връзка, само че бързо ще видят, че по-скоро нямат потребност от обвързване, а пък пристрастеността, която има сред тях не е за изпускане! Затова Девите ще преживеят един щур и доста забавен месец април, който ще запомнят вечно.
ВОДОЛЕЙ: Водолеите си мечтаят за сериозна връзка, в която няма кавги, а единствено любов. Връзка, в която има пристрастеност, а не скучни и сиви нощи. Водолеите имат потребност от същинската и единствена обич, която чакат толкоз дълго. За благополучие април им е подготвил началото на нещо фантастично, което е като сбъдната фантазия. Стара обич ще се появи в живота на Водолеите по най-странния метод. Ще си напомнят грешките от предишното, какво ги е спряло да бъдат дружно, само че ще усетят, че нещата не са завършили. Водолеите и остарялата им обич ще възродят старите си усеща по необикновен метод... като водеща ще е пристрастеността! След нея ще пристигна любовта... дали ще бъде за цялостен живот? Може би да!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР