Април ще бъде най-съдбовният период в годината, защото именно през

...
Април ще бъде най-съдбовният период в годината, защото именно през
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще вземат ТРУДНО решение през април 2022

Април ще бъде най-съдбовният интервал в годината, тъй като точно през този месец ще се случат две от най-важните астрологични събития: съвпадът на Юпитер и Нептун на 9 април и слънчевото затъмнение на 30 април. Що се отнася до Юпитер и Нептун, нормално такива съвпадения водят до огромни обществени промени, протичащи се по целия свят. Между другото, планетите ще вървят " един до друг " в знака на Риби от 9 април до 12 април. Очаквайте на тези дати необикновени събития, които ще бъдат свързани с тематиката за астрологията (миграция, водни потоци, екология, естествен феномен).

Що се отнася до кармичното слънчево затъмнение, то ще се случи в знака на Телец, който символизира финансите, спестяванията и комфорта. Това значи, че събитието може частично да се отнася до пари, облаги, запаси и храна. Важно е Луната и Слънцето да се слеят дружно с Уран и Меркурий. Тогава ще се случи ненадейно събитие, за което ще се приказва освен във вашето семейство, само че и в целия свят. Уран е планета, която е виновна за интернет технологиите и огромните обществени общности, тъй че частично може да внесе промени в информационните способи.

Има обаче четири знака на зодиака, за които най-важните събития за годината ще се случат през април.Вижте навръх кои зодии ще се наложи да вземат мъчно решение през април 2022 г
ТЕЛЕЦ
Представителите на този знак през април ще получат непредвидена оферта, свързани с работа в интернет. Това ще им даде опция за нова кариерна позиция. Ако поддържате персонален блог или водите някакъв клуб по ползи или лична компания, ползата към вас ще стартира да пораства.
Телец, в средата на април в живота ви може да влезе човек, който сигурно ще стане за вас в случай че не другар, то сериозна опора. Най-важното е да не забравяте авансово да обсъдите нюансите на съдействието или други връзки с вашите сътрудници. 
ЛЪВ
Лъвовете ще имат огромен шанс, обвързван с ненадейно израстване в кариерата. Например, може да ви бъде препоръчана нова позиция или да се наложи незабавно да се заемете с нови отговорности, тъй като е допустимо вашите ръководители да се изправят пред непредвидени проблеми. Бъдете нащрек: в средата на април можете да получите огромна сума ( ипотека, заем), пробвайте се да не я харчите за напразни неща. Инвестирайте парите незабавно, с цел да ви донесат спомагателен приход.
Има възможност през април вашият професионален вектор да се промени. Тогава помислете за персонален план /уебсайт/, блог. За Лъвовете, които мислят за живот в чужбина – ще получите късмет за ново поданство през 2023 година
СКОРПИОН
И Скорпионите /както Телците/ през тази година навлизат във етапа на най-важните, изменящи живота им събития. В допълнение към обстоятелството, че стартирате да сменяте професионалния си вектор, да се вслушвате повече в думите на колегата си, в живота ви напълно ненадейно може да се случи щастливо събитие. В средата на април Юпитер и Нептун се свързват в бранша на децата и персоналните планове - за вас, Скорпиони, това значи, че можете да забременеете или да „ родите хрумвания “ за личен бизнес. Най-важният съвет към вас е при никакви условия да не забравяте, че е значимо да бъдете дейни и да изчислите всички вероятни ходове. Ще ви се наложи да вземете значимо решение, обвързвано с трудов контракт, дете или частен бизнес.
ВОДОЛЕЙ
Фокусът върху фамилията и евентуалното пренасяне са главните области, в които Водолеят ще би трябвало да вземе значимо решение. Вероятно в средата на април Водолеите ще възнамеряват пътешестване в чужбина за лекуване или просто ще имат огромно предпочитание да отидат далеко и да останат уединено със себе си.
Не е неприятна концепция да се консултирате с психолог – тогава април ще бъде работлив ва вас и ще научите какъв е казусът, който не сте виждали дълго време или подсъзнателно сте се отказали да го приемете. Затъмнението на 30 април ще се случи във вашия бранш на фамилията, недвижимите парцели и главните полезности. Можете бързо да вземете решение да продадете или купите апартамент, да се преместите или да решите да се ожените. За фамилните Водолеи краят на април ще бъде обвързван с ненадейно придобиване на частна благосъстоятелност.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР