Speakeasy Ultra Lounge в центъра на Апълтън има временно преустановени лицензи за полускрити танци

...
APPLETON – Speakeasy Ultra Lounge е спрял лицензите си за
Коментари Харесай

APPLETON – Speakeasy Ultra Lounge е спрял лицензите си за алкохолни напитки за 10 дни, след като нощният клуб се отказа да има полускрити танцьори в своите помещения през октомври.

Суспендирането започна в понеделник — два дни преди одобрението от Общия съвет — и ще продължи до 23 август. Бизнесът се намира на 425 W. College Ave.

„Чрез тяхното планиране и планирайки, те се интересуваха да започнат периода на спиране преди одобрението на съвета," каза градският прокурор Крис Беренс, "разбирайки, че има риск, ако съветът не одобри споразумението, но те бяха готови да приемат този риск."

Полицията на Appleton подаде жалба с искане за спиране на лицензите за алкохолни напитки, след като разследва информация, че жени танцуват за пари в Speakeasy Ultra Lounge.

Кап. Майк Фриш каза, че на полицията е предоставен видеозапис, заснет в ранните часове на 2 октомври, който "показва две полуголи жени, танцуващи в бара, докато хората пъхат пари в малкото дрехи, които носят."

< p>Още: Полицията в Appleton казва, че промоутърът е уредил полугола танцьорка да се появи в Brau Haus на OB

Още: В бара Chadwick's в центъра на Appleton са спрени лицензите за алкохол за непълнолетни нарушения

Полицията разпита Теодор Зюс, собственик на бизнеса и агент на лицензополучателя, BT и Дейв.

„Той посочи, че е наясно със ситуацията и посочи, че те са били „гоу-гоу танцьорки“ и че са останали облечени поне в бикини през цялото време, докато са били там“, каза Фриш в жалбата.

Зюс каза на полицията, че жените не са негови служители и са били доведени от промоутър.

Полицията цитира BT и Dave за неподходящи прояви. То не се обжалва пред съда на окръг Outagamie и беше глобено с $326,50.

Присъдата доведе до оценка от 150 точки за недостатък.

Общинският кодекс на града изисква спиране на лиценз за 10 до 90 дни, когато точките за недостатъци са общо между 150 и 199 в рамките на период от две години.

Свържете се с Duke Behnke на 920-993-7176 или [email protected]. Следвайте го в Twitter на @DukeBehnke.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕСТНАТА ЖУРНАЛИСТИКА: Нашите абонати правят това отразяване възможно. Кликнете, за да видите специалните оферти на The Post-Crescent на postcrescent.com/subscribe и изтеглете нашето приложение от App Store или Google Play.

Тази статия първоначално се появи на Appleton Post-Crescent: Полуголите танцьори водят до спиране на лицензи за нощен клуб Appleton

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР