Apple тази седмица победителите в своеобразната годишна класация за най-добрите

...
Apple тази седмица победителите в своеобразната годишна класация за най-добрите
Коментари Харесай

League of Legends: Wild Rift е игра на годината в App Store

Apple тази седмица спечелилите в самобитната годишна ранглиста за най-хубавите приложения в App Store за отминаващата си година.

Безспорният водач в категорията „iPhone игра на годината“ в 2021 App Store Awards се явява League of Legends: Wild Rift на Rot Games. Marvel: Future Revolution на Netease стана iPad игра на годината, Toca Life World – приложение за iPhone на годината. Мобилната версия на класиката на Cyan Myst се трансформира в най-хубава игра на 2021 за Mac, а Space Marshals 3 на Pixelbyte взе наградата за най-сваляна игра за Apple TV.

Освен това, компанията споделиха листата с най-сваляните игри в няколко категории: безвъзмездни игри за iPhone, платени игри за iPhone, безвъзмездни игри за iPad, безвъзмездни игри за iPad и Apple Arcade игри. Трите безвъзмездни игри с най-вече съоръжения се явяват Among Us, Roblox и Project Makeover на Magic Tavern, до момента в който трите най-сваляни платени игри за iPhone са Minecraft, Football Manager 2021 Mobile и Monopoly.

Ситуацията при игрите за iPad е сходна. Първите две позиции при безплатните заглавия се заемат от Among Us и Roblox, дружно с Phone Case DIY на Crazy Labs. При платените игрови приложения Minecraft е безспорния водач, следван от Monopoly и Bloons TD 6. Най-сваляната игра за Apple Arcade е Sonic Racing, следвана от Mini Motorways и Cut The Rope Remastered.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР