Apple са били във фаза на преговори с алтернативната търсачка

...
Apple са били във фаза на преговори с алтернативната търсачка
Коментари Харесай

Това е търсачката, с която Apple можеше да смени Google

Apple са били във фаза на договаряния с различната търсачка с концепцията да употребяват нея вместо Гугъл в поверителния режим на вградения браузър на iPhone - Safari, оповестява Bloomberg, като цитира свои източници.

DuckDuckGo слага преди всичко поверителността на информацията и се счита за по-добра опция за потребителите, които държат на неприкосновеността на персоналните си данни. Това добре се вписва във философията на Apple, които не пропущат мотив да нападат съперниците си поради потреблението на таргетирана реклама.
 Удар за $50 милиарда: Samsung може да загърби търсачката на Гугъл
Удар за $50 милиарда: Samsung може да загърби търсачката на Гугъл

Срив в акциите на Alphabet след публикуването на информацията

Повече информация към договарянията и за какво те не са довели до резултат се чака в околните дни. Тя ще стане обществена в границите на огромното дело против Гугъл в Съединени американски щати. Онлайн колосът е упрекнат в противозаконни заплащания в размер на милиарди долари годишно към производители на смарт телефони, телекоми и други. Целта - да си подсигурява 90-процентов дял от пазара на онлайн търсене.

Босът на Microsoft Сатя Надела към този момент съобщи пред съда, че Гугъл " заключва " значимо за образованието на AI наличие зад извънредни покупко-продажби с издатели, само че и също по този начин, че опитът му да предложи търсачката Bing на Apple е блъснал на камък.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР