Apple през 2020 година ще пусне смартфон, който ще се

...
Apple през 2020 година ще пусне смартфон, който ще се
Коментари Харесай

Анализатори: Apple през 2020 г. ще пусне шоков смартфон

Apple през 2020 година ще пусне смарт телефон, който ще се трансформира в сензация на пазара на мобилните устройства. Това съмнение са изразили специалистите на Bank of America.

Според тях, купертинци ще презентират „шоков смартфон“, който ще преобърне всички показа за мобилните технологии. Устройството ще бъде радикално друго от своите „събратя“. Анализаторите допускат, че през 2020 година Apple ще покаже на света същински сгъваем смарт телефон. Той ще получи OLED екран с самостоятелни един от различен пиксели. За основаването на революционния iPhone, компанията влага всички свои финансови и софтуерни запаси. Някои от тези технологии все още са единствено на стадий разработка.

Анализаторите пишат, че за основаването на сгъваемия телефон, Apple ще преработи и безусловно ще сътвори нова дънна платка, памет, батерия и други съставни елементи на устройството и в последна сметка те ще могат чудесно да действат в прегънат режим. При това преди всичко компанията ще следи за сигурността на телефона.

Цената на „шоковия смартфон“ към момента е незнайна, само че източникът оповестява, че представянето ще се организира през втората половина на 2020 година.

Очевидно е, че Apple в действителност се занимава с създаването на мобилно устройство от този жанр. Такива заключения могат да се създадат и от патентите и другите типове технологии, които сега интензивно се записват от компанията. Като цяло, корпорацията към този момент има 200 патента, измежду които е и сгъваем корпус и екран за мобилни телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР