Apple представи новите препоръки за разработчиците на приложения, свързани по

...
Apple представи новите препоръки за разработчиците на приложения, свързани по
Коментари Харесай

Никакъв добив на криптовалути на iPhone - Apple представи нови правила за приложенията

Apple показа новите рекомендации за разработчиците на приложения, свързани по някакъв метод с криптовалутите. Корпорацията не утвърждава съществуването на сходни приложения в App Store.
„Независимо дали сте новак програмист или умел разработчик, ние се радваме, че създавате приложения за App Store и желаеме да разберете нашите условия.

Приложенията могат да правят транзакции или преводи на криптовалути въз основата на към този момент утвърдените правила на продан. Програмите за криптовалути не би трябвало да оферират заплащане за осъществяването на задания, закъснение на другите приложения, поканване на други консуматори, разпространение в обществените мрежи и други„.

Според новите рекомендации, приложенията свързани с криптовалутите не би трябвало бързо да разреждат акумулаторната батерия, да основават излишно натоварване и да започват каквито и да било фонови процеси, най-много за рандеман на криптовалута . Изключение се прави, в случай че за осъществяването на сходни калкулации не се употребяват ресурсите на смарт телефона, а някоя облачна онлайн услуга.

Приложенията за iPhone могат да облекчават съхранението и обмена на виртуална валута, в случай че техните основатели са регистрирани разработчици или профилирани компании/организации.

Търгуването и слагането на криптовалута на тържищата би трябвало да подхожда на всички условия на законодателството в тази област.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР