Apple планира да обяви нови продукти чрез прессъобщения на своя

...
Apple планира да обяви нови продукти чрез прессъобщения на своя
Коментари Харесай

Apple ще представи редица нови продукти тази седмица

Apple възнамерява да разгласи нови артикули посредством прессъобщения на своя уеб страница тази седмица, заяви за MacRumors източник, осведомен с въпроса. Въпреки че продуктите, които Apple възнамерява да разгласи не са разкрити, има клюки за нови iPad-и, Mac и аксесоари.

Днес Марк Гурман от Bloomberg повтори, че Apple възнамерява да показа нови модели iPad Pro, iPad Air и MacBook Air, както и нови аксесоари Magic Keyboard и Apple Pencil за определени iPad-и. Гурман счита, че Apple не възнамерява да провежда обичайно събитие за представянето на тези артикули. Вместо това компанията възнамерява да ги разгласи „ на своя уеб страница “ и с „ поредност от онлайн видеоклипове и маркетингови акции “ по някое време през март или април.

В интервала март-април се чака да бъдат показани следните артикули:

Два нови модела iPad Pro с чип M3, OLED екрани, по-тънък корпус, хоризонтално насочена предна камера, модифицирана задна камера и други промени в дизайна, както и вероятно безжично зареждане MagSafe. Два нови модела iPad Air с чип M2, в това число първият в историята 12,9-инчов модел. Нова Magic Keyboard за iPad Pro с по-голям тракпад, отчасти алуминиев корпус и други промени в дизайна. Поне един нов Apple Pencil. Нови 13-инчови и 15-инчови модели MacBook Air с чип M3. Лаптопите евентуално ще получат поддръжка на Wi-Fi 6E и Bluetooth 5.3. Нов цветови вид за iPhone 15 и iPhone 15 Plus. Нови цветови разновидности за калъфи за iPhone и ленти за Apple Watch.

Появиха се и клюки за нов Apple TV и HomePod с екран, които ще бъдат пуснати на пазара през първата половина на тази година, само че не е ясно дали тези артикули са подготвени. Съществуват и хипотетични CAD чертежи за четвъртото потомство iPhone SE. Не е ясно обаче дали това устройство е ще бъде показано през тази година, защото 2025 година е по-широко публикуваният период, за който се приказва.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР