Apple обяви в сряда своя най-голям смартфон - 6.5-инчовия iPhone

...
Apple обяви в сряда своя най-голям смартфон - 6.5-инчовия iPhone
Коментари Харесай

Apple представи три нови iPhone Xs

Apple разгласи в сряда своя максимален смарт телефон - 6.5-инчовия iPhone XS Max ($ 1,099). Това е и най-скъпият iPhone досега. Макс има по-голям екран от елементарните телефони с размер Plus, само че същото тяло.

Apple сподели и 5,8-инчов iPhone XS ($ 999) и в профил пръстовия си скенер Touch ID в интерес на Face ID на двете устройства. Новите 12-мегапикселови камери имат по-големи датчици и усъвършенстван HDR режим. Новите смарт телефони имат по-дълъг живот на батерията, в сравнение с истинския iPhone X. iPhone XS ще има още 30 минути живот, а iPhone XS Max ще издържи до един час и половина.

Apple изненада с третия смарт телефон, iPhone XR от по-нисък клас ($ 749). 6.1-инчовият екран разполага с ослепителен LCD екран и се предлага в разнообразни цветове, в това число бял, черен, наследник, корал и червен. Липсва и бутон за дома и се задейства посредством напредване напред.

Заедно с тях бяха презентирани и смартчасовници, които могат да върша електрокардиограми и да засичат рухвания.

От компанията демонстрираха и своето четвърто потомство смартчасовници, в които има съществени промени в дизайна и усъвършенствания в представянето им като медицински и здравни устройства. Часовникът ще се продава в Съединени американски щати от 21 септември и ще бъде на цена от 399 $.

"Часовникът на Apple е образован страж на вашето здраве ", съобщи оперативният шеф Джеф Уилямс. Смартчасовниците могат да засекат тежки рухвания, а датчици могат да ви създадат даже кардиограма. "Това е първият ЕКГ артикул, който е предлаган непосредствено на потребителите ", съобщи Уилямс. "Сега можете да си извършите електрокардиограма на всички места и единствено от китката ", добави той.

Детекторът за рухвания се чака да усъвършенства сигурността във заводи и други индустриални предприятия, както и да помогне на възрастни и хора с увреждания. "Идентифициране на рухването може да не ви звучи като проблем, само че изисква много сериозен разбор на данните ", съобщи Уилямс.

Ако човек падне и по-късно не се движи, часовникът ще извика незабавна помощ, добави още оперативният шеф. "Мога да видя деца да купуват часовници за своите родители, баби и дядовци ", сподели още той. "Смятам, че 4 серия ще бъде най-хубавата до в този момент ", уверен е Уилямс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР