Apple обнови спецификациите за своята програма от MFi аксесоари и

...
Apple обнови спецификациите за своята програма от MFi аксесоари и
Коментари Харесай

Apple позволи на партньорите пускането на преходници от Lightning към 3,5 мм

Apple обнови спецификациите за своята стратегия от MFi аксесоари и логото на програмата. Според новите условия, страничните компании към този момент могат да слагат портове USB-C на лицензираните устройства, а също по този начин когато е значимо да прибавят и 3.5 мм жак към Lightning кабел.

От Купертино унифицират портовете. В ноутбуците на компанията от ден на ден се употребява USB-C, тъй че в този момент производителите на аксесоари могат намерено да пускат контролери, акумулатори и колони със зареждане посредством USB-C.

Но за синхронизиране на данните с iPhone и за зареждане, компанията към момента употребява Lightning. А по отношение на кабела с фирмен жак и 3.5 мм — това е същински подарък за тези, които са привикнали с класическите слушалки и не желаят да ги сменят за безжични или да търсят версия точно с Lightning. Също по този начин, кабелите от този вид Ви разрешават да свържете към iPhone жични високоговорители и други сходни устройства. Но при мощно предпочитание, даже можете да изведете тон и на професионална акустична система през усилвател.

Цената ще зависи от производителя, само че тя явно ще бъде по-ниска от фирмените кабели на Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР