Apple обикновено не посочва капацитета на батерията на своите смартфони

...
Apple обикновено не посочва капацитета на батерията на своите смартфони
Коментари Харесай

Капацитетът на батериите на смартфоните iPhone 16 е разкрит – увеличение с 5,5-9,4% спрямо предишното поколение

Apple нормално не показва потенциала на батерията на своите смарт телефони iPhone в спецификациите, тъй че нормално би трябвало да разчитаме на други източници – изявления на сертифициращи органи или издания, които разглобяват устройствата. В случая с неотдавна оповестените смарт телефони iPhone 16 тези данни станаха налични с помощта на Бразилската организация за връзки (ANATEL).

Според GSMArena, базирайки се на информация от ANATEL, iPhone 16 има батерия с потенциал 3561 mAh, което е с 6,3% повече от неговия предходник. Моделът iPhone 16 Plus има батерия с потенциал 4674 mAh, което е с 6,6% повече от iPhone 15 Plus. iPhone 16 Pro има 3582 mAh батерия, което е с 9,4% повече от iPhone 15 Pro, а iPhone 16 Pro Max има 4685 mAh батерия, което е с 5,5% повече от iPhone 15 Pro Max.

Според данните потенциалът на батерията на iPhоne 16 Pro се е нараснал най-вече.

Въпреки дребната разлика в увеличението на потенциала, моделите от новата серия оферират по-дълъг живот на батерията, с помощта на новите чипове A18 и A18 Pro и подобренията в дизайна на батерията. И двата Pro модела също по този начин имат усъвършенствана устойчивост по отношение на своите прародители.

Всички модели от серията iPhonе 16 поддържат по-бързо 25W MagSafe зареждане. За задачата е належащо да закупите новото MagSafe зарядно устройство на Apple и да го включите към 30W захранващ адаптер. Новите смарт телефони могат да се зареждат и със скорост до 45 W посредством USB-C врата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР