Apple изпрати официални покани на пресата и медиите, за голямата

...
Apple изпрати официални покани на пресата и медиите, за голямата
Коментари Харесай

Apple изпрати поканите за презентацията по време на събитието WWDC 2018

Apple изпрати публични предложения на пресата и медиите, за огромната презентация, която ще се състои в границите на конференцията WWDC 2018.
Събитието ще протече от 4 до 10 юни в центъра McEnery в Сан Хосе, Калифорния. Новите артикули ще бъдат показани първоначално – на 4 юни. Презентацията стартира в 19:00 часа.



Счита се, че в границите на презентацията Apple ще показа обновявания на своите фирмени операционни системи: iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 и tvOS 12. Очакват се и възобновяване на фърмуера на смарт колонката HomePod. Специално ще бъде отделено внимание на машинното образование, изкуствения разсъдък и гласовия асистент Siri, който към този момент е доста по-слаб от Гугъл Assistant на процедура във всички аспекти.

Освен програмен продукт, чака се Apple да покаже и нови хардуерни решения . Това може да бъдат MacBook Air с Retina екран и iPhone SE от второ потомство. Този смарт телефон получи утвърждението на евразийската икономическа комисия и е доста евентуално продажбите на това мобилно устройства да започват още в деня на презентацията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР