Аполо 17 (7-19 декември 1972 г.) е последната мисия от

...
Аполо 17 (7-19 декември 1972 г.) е последната мисия от
Коментари Харесай

Прикривани кадри, когато астронавт от Аполо 17 вижда НЛО над Луната

Аполо 17 (7-19 декември 1972 г.) е последната задача от програмата Аполо на НАСА. Последният път, когато публично хора са стъпвали на Луната или са пътували оттатък ниската земна орбита.По време на тази задача, пълководец Джийн Сърнан и водачът на лунния модул Харисън Шмит стъпват на повърхността на Луната, а водачът на командния модул Роналд Еванс обикаля над нея.Обикновено астронавтите на НАСА следват „ сюжет “ и знаят тъкмо какво и по кое време да кажат.Но в тази ситуация астронавтът е прекомерно шокиран от „ нещо “, което в никакъв случай преди не е виждал. Той не помни своите „ реплики “ и към този момент не следва сюжета.Вместо това стартира безпланов диалог. Астронавтът е същински учуден, за разлика от сътрудника си …
Той пита какви са тези обекти, които прелитат над главата му. Смаян, вторият астронавт не знае какво да каже – това не е планувано и не е в сюжета. Той обаче е наясно с обстоятелството, че те се следят от чиновници на НАСА.След къс интервал на безмълвие той споделя, че това е “взрив, приближаващ от диска с форма на циферблат на антената за високо увеличаване на роувъра “.Четете още: Пазени от извънземни? Последният път, когато хората стъпиха на ЛунатаНо, още обекти стартират да прелитат и още веднъж се чува същинско неспокойствие. Тогава астронавтът схваща, че е споделил нещо, което не е трябвало да споделя пред камерите на НАСА. Той насилствено приема неразбираемото пояснение. Наистина е нервиран, а в тона на гласа му се усеща жлъч и съмнение.НАСА се пробва да избави тази неприятна обстановка и се намесва, като оповестява, че CAPCOM удостоверява, че това е гърмеж от антената, и че се е случвало и преди.Гледайте видеото.
Според астронавта, който явно дава отговор, този гърмеж от антената е просто „ обикновен “.Интересно видео … Антена се взривява над Луната? Това се е случвало и преди? Ако това в действителност е по този начин, нямаше ли да подхващат ограничения?Космическите стратегии се възнамеряват извънредно точно и не поемат никакви опасности с оборудването и астронавтите.Какво мислите откакто видяхте фрагментите? Дали е гърмеж от антената? Или някой не ни споделя истината и тези двама астронавти са имали няколко „ гости “, минаващи около тях?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР