Апокалипсис сега: Пророк-математик обяви няколко фатални дати, идат войни. Според

...
Апокалипсис сега: Пророк-математик обяви няколко фатални дати, идат войни. Според
Коментари Харесай

Апокалипсис сега: Пророк-математик обяви няколко фатални дати, идат войни


Апокалипсис в този момент: Пророк-математик разгласи няколко съдбовни дати, идат войни. Според предсказанията му скоро ще настъпят войни по цялия свят.

Григорий Кваша е прочут съветски математик, нашумял с точните си политически прогнози, които той прави чрез персонално изобретен от него „ систематичен хороскоп “ в пресечната точка на историята и математиката.
С негова помощ ученият учи графиките
и циклите на развиване на всички страни.На базата на този способ Кваша към този момент е предсказал успеха на Елцин на изборите, рецесията от 2001 година в Съединени американски щати, възхода на Владимир Путин, Арабската пролет и събитията в страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, както и финансовите сривове. Експертът дълги години организира прецизни научни проучвания, които му разрешават ясно да вижда бъдещето. Той разчита на калкулации и има вяра, че числата могат да обяснят доста от това, което се е случило, случва и ще се случи по света.
А ето и изводите, които Григорий Кваша
прави за 2024 година Математикът приканва хората да извърнат внимание на „ огнените импулси “, които ще се проявят тази година в съответни месеци.

„ През март ще се случи значимо събитие. Юнският подтик е обвързван със съществено изостряне на интернационалната конюнктура. Всеки ненавижда всеки, всеки се опасява от всеки и всеки подозира всеки “, изясни той в предаването „ Новите съветски сензации “ по НТВ. Третият „ преломен “ месец по думите му ще бъде ноември. Според изчисленията на Кваша през ноември ще се случи нещо ненадейно, само че какво тъкмо ще
съставлява това събитие, той към момента не е разкрил.
Като цяло, описвайки избрани цикли и интервали, ученият стига до извода, че след 2024 година структурата на света ще се промени фрапантно. В момента човечеството се намира в края на последния цикъл по системата на Кваша. Това са годините от 1881 до 2025-а, в които главното е пътят към познаването на истината. В последна сметка нациите, страните и обществата би трябвало да реализират мир между тях, отбелязва математикът.
След 2025 година съгласно него огромните войни
ще приключат, като на места може да се следят някои по-малки разногласия.

„ Китай навлезе в идеологически интервал през 2021 година В момента сме в обсега на четири бурни години от 2021 до 2025 година Вероятен спор ще стартира през 2022 година, а през 2025 година ще има войни на Земята и цялата тази сага на спорове, в която би трябвало да живеем, ще завърши един път вечно. Това е прогноза на Григорий Кваша, направена още през 2021 година

Както виждаме, началото на предсказанието е изцяло правилно. Можем единствено да се надяваме, че удобният край, както споделя ученият, е доста близо.

*Източник: Woman.bg
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР