Апетитна брюнетка гали най-големият талант в българския волейбол Александър Николов.

...
Апетитна брюнетка гали най-големият талант в българския волейбол Александър Николов.
Коментари Харесай

Гореща какичка завъртя главата на национала Алекс Николов

Апетитна брюнетка гали най-големият гений в българския волейбол Александър Николов. 19-годишният национал живее в Италия с гаджето си Юлита Димитрова. Интересно е, че тя е на Ботуша от по-дълго време. Преди да се обвърже съществено с Алекс, хубавицата отпътува да учи и живее на остров Сицилия.

 

И Юлита също има волейбол на кръв, тя е внучка на легендата на „ Славия “ Иван Сефертинов. Също по този начин е кака на Николов, като разликата във възрастта им е три години. Волейболистът обаче е висок цели 207 см, с една глава на половинката си.

Димитрова е признато чудесно в огромното семейство на Алекс. Най-големият наследник на Владимир и Мая има още двама братя и една сестра, писа " България Днес ".

„ Каквото и да ни се случи аз постоянно ще бъда с теб, с цел да те поддържам, да ти кажа, че те обичам, че си моят воин че можеш да преодолееш всичко, което се изпречи по пътя ти. За да кажа, че не бих те сменила с никой различен на света и че единствено с помощта на теб моята галактика се оформи, намирайки същинското значение на думата благополучие. Ще те обичам с наличие и поверителност. Ден след ден “, изля душата си  Юлита към Алекс.

От известно време Николов и обичаната му живеят дружно в Италия. Едва на 18 години, младежът бе определен за номер едно в колежанското състезание на Съединени американски щати. Последва звезден трансфер в италианския първенец „ Лубе “, където водач дълги години беше неговият татко Владимир. През миналия сезон Алекс бе покрай първа купа с новия си отбор, който загуби трагично пет мача на финалната борба против „ Тренто “ на Матей Казийски.

От 28 август Николов ще играе за мъжкия тим на България на идното европейско състезание по волейбол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР