Апелите към възрастните хора да ограничат социалните си контакти, нямат

...
Апелите към възрастните хора да ограничат социалните си контакти, нямат
Коментари Харесай

Мутафчийски с апел към възрастните хора: Дайте ни шанс да съхраним живота ви!

Апелите към възрастните хора да лимитират обществените си контакти, нямат задоволително схващане от самите тях. Каза ген.-майор проф. Венцислав Мутафчийски, във връзка новите ограничения, които се вкарват у нас.

Освен ограничение с КПП-та на регионалните центрове и затваряне на парковите зони, възрастните хора ще могат да пазарят с преимущество сред 8:30 и 10:30 сутринта. Тогава в магазините ще се позволяват единствено хора над 60 години.

„ Имаше доста вербални послания. Темата за възрастните хора бе обсъждана в щаба през днешния ден, както и предходния ден, в действителност всички ограничения са ориентирани към тях. Няма задоволително схващане по този въпрос. Получихме доста писма от възрастни хора, които са за тяхното ограничение.

Имаше един откъс от писмо, в което се споделяше „ Оставете ни да живеем ”. Аз ще го перифразирам  - „ Дайте ми късмет да съхраним живота Ви ”, сподели проф. Мутафчийски. Той сподели, че през целия ден дебатите са били по тази тематика и очевидно  вербалното обръщение не е задоволително.

„ Не е огромна заболеваемостта. Прогнозите за времето за събота и неделя са чудесни,но  няма да може да се възползваме ”, сподели още шефът на ВМА.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР