Апелирам към учителите, педагозите и персонала стриктно да спазват графика

...
Апелирам към учителите, педагозите и персонала стриктно да спазват графика
Коментари Харесай

СРЗИ призовава учителите да спазват графика за ваксиниране

Апелирам към учителите, педагозите и личния състав прецизно да съблюдават графика на имунизацията, който е основан, с цел да нямаме изпускане и празни дози. Това сподели шефът на Столична РЗИ Данчо Пенчев пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". По думите му за момента съществени терзания няма измежду учителите.
" В София град са получени от на " Пфайзер " близо 25 хиляди дози, а от Модерна 4800 дози. Към момента се раздават последните получени количества, които да обзет хората от фаза 2. В София се довършва и фаза 1, където останаха стоматолози, фармацевти и лекари и спомагателен личен състав ", съобщи Пенчев.
 Южноафриканският вид на COVID-19 към този момент циркулира в Англия? Южноафриканският вид на COVID-19 към този момент циркулира в Англия?
На няколко места в Англия стартира всеобщо тестване от врата на врата, откакто бе открита южноафриканската разновидност на ковид у хо...
" Искам да ви кажа, че и сега пред Столична районна здравна ревизия са колите за спешна помощ на Центъра за незабавна здравна помощ, които в действителност поемайки имунизациите, се трансформират в изнесени имунизационни пунктове. Там наложително преди започването на имунизация се дава нужната информация на хората, които са поискали да се имунизират. Пълната информация за имунизацията е обществено достойние и са на уеб страницата на Министерство на здравеопазването, на уеб страницата на Столичната РЗИ.
Той отговори на въпрос и по кое време се чакат първите дози от " Астра Зенека ". По думите му това ще се случи в средата на месеца се чакат първите дози от " Астра Зенека ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР