Апелативният спецсъд определи гаранция от 1 млн. лв. за .

...
Апелативният спецсъд определи гаранция от 1 млн. лв. за .
Коментари Харесай

Елена Динева има апартамент за 25 млн. евро, но няма да си плати гаранцията

Апелативният спецсъд дефинира гаранция от 1 млн. лева за. Така той усили постановената предходната седмица гаранция от 750 хиляди лв. за дамата до Васил Божков. Тогава тя изясни пред съда, че парите, които има в банковата й сметка са единствените, с които ще би трябвало да живее и отсега нататък.
Още преди апелативният спецсъд да постанови решението си юристът на Динева Людмил Рангелов повтори тезата като сподели каза, че в случай че паричната гаранция остане същата – 750 хиляди лв., тя няма да я заплати и ще остане в ареста. Това е нейното решение, акцентира той.
" Обвиняемата не разполага с толкоз средства, също така счита заплащането на такава сума за свободата си за безсмислено ", заяви още юрист Рангелов, представен от Българска национална телевизия.
Защо е увеличена гаранцията й?
По време на правосъдното съвещание стана ясно, че Елена Динева има апартамент за 25 млн. евро в Париж, написа.
 
Апартаментът в Париж, както и друго движимо и недвижимо имущество, в това число и картините от нейната персонална сбирка, които се намират в жилището й на бул. " Васил Левски " в София, бяха посочени като мотив за установяване на високата гаранция.
 Увеличиха гаранцията на Елена Динева Увеличиха гаранцията на Елена Динева
Апелативният спецсъд дефинира гаранция от 1 млн. лева за Елена Динева, съобщи БГНЕС. Преди седмица Специализираният съд дефинира гаран...
Самата Динева сподели пред съда, че претърсванията не се правят на етажа в дома й на бул. " Васил Левски ", където живее, а на различен етаж, където в килери е държала някои скъпи за нея движимости. Там непрекъснато имало полицейска защита. Самата тя съвсем в продължение на 120 дни всеки ден била водена в жилището от 9:30 до 15:30 часа, с цел да участва на претърсванията.
Докога има период Динева да заплати гаранцията си?
Законовият период да се заплати паричната гаранция изтича на 27 октомври и тогава самата прокуратура ще промени мярката.
“На досъдебното произвеждане тя има такива пълномощия. Просто сформира едно разпореждане, с което анулира тази мярка за неотклонение ”, съобщи юрист Рангелов и добави, че тогава се дефинира мярка “подписка ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР