Апелативният специализиран наказателен съд остави за постоянно в ареста двама

...
Апелативният специализиран наказателен съд остави за постоянно в ареста двама
Коментари Харесай

Двама от нападателите на журналиста Слави Ангелов остават в ареста

Апелативният профилиран углавен съд остави за непрекъснато в ареста двама от упрекнатите за побоя над журналиста Слави Ангелов . Инцидентът стана на 17 март в София.
Съдът удостовери напълно и тезата на Апелативната профилирана прокуратура, че доказателствата по делото са съображение да се допусна присъединяване на двамата в закононарушението, за което са упрекнати. Според решението е минала и заплахата те да извършат закононарушение в случай че са на независимост.
 Слави Ангелов: Ясна е картината за нападението против мен, какво става със случая с Милен Цветков? Слави Ангелов: Ясна е картината за нападението против мен, какво става със случая с Милен Цветков?
Цялата картина за нападението против мен е изяснена – от поръчителите до причинителите. Това съобщи журналистът Слави Ангелов пред...
Припомняме, че двамата бяха арестувани на 23 април 2020 година дружно с трети участник в тежкото закононарушение. Първоначално на него също бе избрана най-тежка мярка. На 15 октомври обаче съдът я промени в „ домакински арест “ заради здравословни аргументи.
Присъдата е дефинитивна и не предстои на обжалване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР