Апелативният съд в Бургас пусна под „домашен арест” банкерката, обвинена

...
Апелативният съд в Бургас пусна под „домашен арест” банкерката, обвинена
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест банкерката, обвинена за източването на над 400 хил. лв.

Апелативният съд в Бургас пусна под „ домакински арест” банкерката, упрекната в източването на над 400 хиляди лева от сметки на клиенти.
Банкерката от Нова Загора апелира непрекъснатия арест Биляна Манчева е упрекната в източването на 425 000 лв. от сметките на 10 клиенти
Биляна Манчева се оплака, че сънува кошмари в ареста и изиска по-лека мярка. Родителите ѝ настояват, че са в потрес и не са забелязали да разполага с повече средства.

Според юриста ѝ, няма доказателства за теглени от нея суми и тя е играла второстепенна роля в схемата, защото не е имала право да подписва документи независимо. 29-годишната банкерка е безапелационна, че няма нищо общо с повдигнатите ѝ обвинявания.
Адвокатът на банкерката, упрекната в източване на сметки: Тя е имала второстепенна роля Според него присъда ще има, само че обвинената няма да е сама
Прокуратурата е безапелационна, че Манчева е употребила способи, при които не е било належащо да подписва документи. Според обвинителите, тя може да повлияе и на очевидци. Тези причини обаче не бяха взети поради от съдийския състав.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР